SKOZapp

  • SKOZapp

Als ouder wil je natuurlijk op de hoogte blijven van belangrijke berichten, de laatste nieuwtjes, de activiteiten én de resultaten op school. Ook een fotootje af en toe is fijn. Dit alles om het schoolleven van je kind maximaal mee te krijgen. Daarom heeft SKOzoK voor haar scholen een handige app ontwikkeld: de SKOZapp. Via deze app vind je al deze informatie op één (veilige) plek.
Zodra uw kind gestart is op school, hebt u toegang tot deze app. De SKOzapp is gratis te downladen op uw smartphone of tablet en te vinden in de Play- of Apple Store. Voor de eerste keer logt u in met het emailadres waarmee u bekend bent op school en klikt u op "wachtwoord vergeten" , waarna u instructies per mail krijgt toegezonden voor het aanmaken van een wachtwoord. 

Tot nu toe zijn op de SKOzapp berichtjes/ oproepjes van de leerkracht, groeps- en schoolberichten te lezen, waaronder ook deze nieuwsbrief. Daarnaast zijn er fotoalbums van de groep(en) van uw kind(eren) en de Cito resultaten van uw kind(eren) te bekijken in de beveiligde "Mijn kinderen"  omgeving.
Vanaf dit schooljaar komt daarbij dat de SKOZapp gebruikt gaat worden voor het inschrijven op oudergesprekken. Hierover leest u meer in de volgende nieuwsbrief. 

Omdat de SKOZapp dus intensiever gebruikt gaat worden, is het voor u van belang dat u over een goedwerkende app beschikt en deze regelmatig opent. Helaas is voor ons als school hierin geen technische ondersteuning mogelijk. Mocht u problemen ondervinden met het gebruik of installatie van de SKOZapp, willen we u daarom doorverwijzen naar de supportpagina van SKOzoK op https://www.skozok.nl/support/. Deze link vindt u ook op het inlogscherm van de app. 

Terug naar het overzicht

De beste wensen voor 2021

De beste wensen voor 2021

Met hopelijk heel veel fijne, onbezorgde schooldagen!

Sinterklaas goes online!!

Sinterklaas goes online!!

Een digitaal bezoek

Surprise tentoonstelling

Surprise tentoonstelling

Onze hal lijkt wel een expositieruimte!