Pietenverkiezing!

  • Pietenverkiezing!

Vandaag waren we met alle kinderen in de hal. Het zat namelijk zo:
Vorige week kregen we van Sinterklaas het bericht dat hij zijn oudste Piet graag met pensioen wil sturen, maar dat hij nog geen opvolger heeft gevonden (naast lerarentekort nu ook nijpend Pietentekort!!). Nu dacht de Sint dat er op onze school vast wel juffen of meesters te vinden waren die interesse hadden in deze baan, en stuurde ons een vacature.
Al vrij snel bleek dat de meeste juffen en de meester deze carrièreswitch niet zagen zitten, maar toch meldden zich twee sollicitanten: juf Linda en meester Johan!

Vandaag mochten juf Linda en meester Johan zich presenteren aan de kinderen en laten zien dat ze voldoen aan het profiel. Meester Johan had een mooie sollicitatiebrief met indrukwekkend CV bij zich, maar werd helaas weggeroepen voor een belangrijk telefoontje. Juf Linda scoorde punten met haar eigen Sinterklaashit  "Sinterklaas is VET!", waarop alle kinderen enthousiast meezorgen en -dansten.

In de komende week gaan we kijken wie het meest geschikt is voor de baan van Piet en gaan juf Linda en meester Johan het tegen elkaar opnemen. Wie heeft de beste Pietenskills en mag gaan werken voor de enige echte Sinterklaas?? We gaan het zien.....

Terug naar het overzicht

De beste wensen voor 2021

De beste wensen voor 2021

Met hopelijk heel veel fijne, onbezorgde schooldagen!

Sinterklaas goes online!!

Sinterklaas goes online!!

Een digitaal bezoek

Surprise tentoonstelling

Surprise tentoonstelling

Onze hal lijkt wel een expositieruimte!